fredag 10 februari 2012

Jag finns, kapitel två

Här skriver ni era tankar om mammans beteende i dagens kapitel. Signera era kommentarer med namn.

31 kommentarer:

  1. Jag tror hennes mamma känner sig misslyckad..

    //SaraRutström

    SvaraRadera
  2. Johannas mamma tänker INTE!
    Hon är nog sjuk.

    SvaraRadera
  3. Hur Johannas mamma tänker? Jag tror inte hennes mamma tänker så mycket alls, hon gör något och skiter i att tänka om det är speciellt bra! Hennes mamma känner nog att hennes liv inte är speciellt lyckat!

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. jag fattade inte så mycket av dagens avsnitt......

    SvaraRadera
  6. mamman tänker inte.
    kapitlet var bra.

    SvaraRadera
  7. Jag tror att mamman inte tänker alls.
    för hon blir ju typ arg för vad som helst och när Johanna vill hjälpa henne så bara blir hon arg,
    Det var lite konstigt med för att mamman kom ju in till hennes rum och började gråta och la sig på golvet och sånt, så försöker hon hjälpa henne men hon bara blir arg och går.
    Hon vill typ ha uppmärksamhet.

    SvaraRadera
  8. Johannas mamma är en riktigt elak och förfärlig mamma. Om detta hade varit min mamma hade jag rymt hemifrån. För att hon skiter i att Johanna fyller år och hon värkar helt misslyckad

    SvaraRadera
  9. jag tycker mamman verkar lite annorlunda först är hon jätteledsen sen är hon jättearg mamman känner sig lite misslyckad // Leon Daz Snigel

    SvaraRadera
  10. mamman känner sig nog ganska misslyckad...

    SvaraRadera
  11. Hon förstår inte att Johanna ! För johanna får aldrig prata ut så hennes mamma tycker hon är miss lyckad och orkar inte ta tag i det........................:P

    SvaraRadera
  12. Det var Johannas födelsedag i detta kapitlet. Men mamman var fortfarande inte glad. Jag tror att hon är arg för att hon är en extrem perfektionist. Jag tror hon vill ha allting planerat till tusen. Som att dem nämnde i boken att om en glödlampa gick sönder eller om Johanna råkade spilla på en duk, var hela dagen förstörd. Hon hade nog väldigt höga förväntningar på Johanna och ville att hon skulle bli perfekt.

    SvaraRadera
  13. #€%%&/#&(€%%&(%/()(=&%&/€%#%€#"#€&%#€&%/%€&#TY%&/€&%

    SvaraRadera
  14. jag tror inte hennes mamma är nöjd med sitt liv och bara tänker på säg själv och sina problem

    SvaraRadera
  15. Mamman känner väl att hon inte vill att Johanna ska misslyckas men hon vet inte riktigt hur man ska handskas med barn och Johanna säger ju aldrig hur hon faktiskt känner. Därför kan inte hennes mamma veta hur hon känner om hennes sätt att uppfostra.
    Jag tycker att Johanna ska bara ge hennes mamma en riktig utskällning och berätta hur hon igentligen känner eftersom hennes mamma inte är van att bli motsagd.

    SvaraRadera
  16. Hur tänker Johannas mamma?

    Mina tankar: Mamman känner sig besviken på sig själv och lite misslyckad.

    SvaraRadera
  17. hmmm.
    Det är lite konstigt att mamman bara skäller och skriker och är aldrig snäll. Hon pratar aldrig men Johanna så Johanna får aldrig berätta riktigt var som händer i skolan. Mamman beter sig konstigt.

    SvaraRadera
  18. det var mammans födelsedag och Johanna försökte fjäska lite granna för sin mamma med att vara mjuk och säga hej på ett snällt sett.
    men jag tror att mamman har problem med att deras pappa lämnade dom så hennes mamma är sur på honom och blir ledsen på det då hon ser andra med en kille och hon själv inte har någon då hon hör med sina vänner om vad deras killar har gett dom på deras födelsedag. eller så var hon sur på Johanna sen går dagen och tillät inga fel från Johanna och var jätte sur på Johanna. eller så vet hennes mamma att hon är mobbad och känner att sitt barn är misslyckad och blir sur på henne för hon inte har några kompisar men hennes mamma älskar henne extremt mycket endå men är bara ledsen för hennes social liv mamman är inte elak men bara orolig och visar det på fel sätt nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer tappade bort mig men boken verkar vara bra och känslig

    /rickard

    SvaraRadera
  19. Det är någonting med hennes mamma för hon är inte snäll mot sin dotter

    SvaraRadera
  20. Det känns som att det mamman är svårt sårad av något. Hon har ingen livs ork. Hon är elak mot Johanna för att hon hon tror att Johanna inte har varken känslor eller något att säga.

    SvaraRadera