tisdag 28 februari 2012

Filmerna vi har tittat på!

Little miss sunshine : Denna filmen handlar om en familj som har extremt många problem. Vi kan börja med dottern i familjen hon har blivit nominerad till att vinna Little miss sunshine. Jag tycker att hon kämpar för att vinna tävlingen men hennes farfar hade lärt henne lite speciella dansmoves så det gick inte så bra för hennes del.
Sonen: han har en väldigt stor dröm han vill bli stridsflygplans förare men ungefär i mitten tar hans dröm slut och han får ett vredesutbrott för att han inser att han är färgblind.
Morbrorn: han försökte att ta livet av sig och han kände sig misslyckad för att han inte ens kunde ta livet av sig

Hipp hipp hora : Denna filmen handlar om 13 åriga Sofie som går i sjuan hon har precis börjat i sjuan jag tycker att killarna är taskiga mot henne dem kallar henne för hora som hon egentligen inte är för hon säljer inte sex. Det finns en kille i filmen som heter Sebbe som kallas för bög som han inte är för att hans kompisar tycker att han är töntig för han inte hånglar med någon tjej men han är inte bög så han känner sig tvungen att strula med henne men det slutar inte så jättebra.

Sandor slash Ida : jag tycker att Idas mamma inte är riktig hon har gått i väggen och hon tror att hon betalar allting som hon har köpt men det är egentligen Idas pappa. Och Ida strular med nästan alla killar hon träffar och hon festar extremt mycket och har nästan IG i alla ämnen.
Sandor: är raka motsatsen han är lugn och han dansar balett jag tycker att hans föräldrar inte är så bra eftersom dem sätter så stor press på honom. Han är även väldigt blyg




// Leon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar